Warsztaty kulinarne z mistrzem kucharskim Aleksandrem Wnękiem. Nowoczesna pracownia gastronomiczna w Kampusie Wielickim. W menu: młody szpinak z truskawkami, chrupiącym boczkiem, orzechami i aromatycznym winegret. Zupa krem z brokułów z chrupiącym grysikiem z kalafiora. Filet z pstrąga, szparagi w sosie szczawiowym. Turnedo z polędwiczek wieprzowych w sosie z czekolady i papryczki chili, bataty pieczone. Profiterole z lodami i gorącą czekoladą.
Nowoczesna pracownia gastronomiczna w Kampusie Wielickim.
W menu: młody szpinak z truskawkami, chrupiącym boczkiem, orzechami i aromatycznym winegret.
Zupa krem z brokułów z chrupiącym grysikiem z kalafiora.
Filet z pstrąga, szparagi w sosie szczawiowym.
Turnedo z polędwiczek wieprzowych w sosie z czekolady i papryczki chili, bataty pieczone.
Profiterole z lodami i gorącą czekoladą.