Czwartek 28 marca, 2024 Imieniny: Aniela, Sykstus, Joanna, Antoni, Sonia
Unia Europejska

Strefa kultury

27-04-2017 18:00

Wiosenna kuchnia fusion

Warsztaty kulinarne z mistrzem kucharskim Aleksandrem Wnękiem. Nowoczesna pracownia gastronomiczna w Kampusie Wielickim. W menu: młody szpinak z truskawkami, chrupiącym boczkiem, orzechami i aromatycznym winegret. Zupa krem z brokułów z chrupiącym grysikiem z kalafiora. Filet z pstrąga, szparagi w sosie szczawiowym. Turnedo z polędwiczek wieprzowych w sosie z czekolady i papryczki chili, bataty pieczone. Profiterole z lodami i gorącą czekoladą.

Nowoczesna pracownia gastronomiczna w Kampusie Wielickim. 

W menu: młody szpinak z truskawkami, chrupiącym boczkiem, orzechami i aromatycznym winegret.
Zupa krem z brokułów z chrupiącym grysikiem z kalafiora.
Filet z pstrąga, szparagi w sosie szczawiowym.
Turnedo z polędwiczek wieprzowych w sosie z czekolady i papryczki chili, bataty pieczone.
Profiterole z lodami i gorącą czekoladą. 
 

Podziel się:
Pozostałe wydarzenia
Brak wydarzeń
MENU